onsdag den 26. september 2012

Byggetilladelse modtaget

fyrværkeri

I dag modtog jeg et giro-kort fra kommunen. Et sjælden kærkommen et af slagsen da kommunen vil have betaling for deres byggesagsbehandling og godkendelse af vores byggeri!

Godkendelsen var ifølge regningen allerede tilsendt HusCompagniet d. 20. september. Sagsbehandlingen tog hermed 2 uger hvilket må siges at være hurtig. Byggeriet kan nu gå i gang i slutningen af september som planlagt og det ser vi frem til.

Kommunens gebyr for behandlingen var endda mindre end budgetteret da det kun kostede 3.856,- mod forventede 4.000,-.

De 144,- er allerede øremærket til vin og rød kød i weekenden.

3 kommentarer:

 1. Og tillykke, jeg går forbi et par gange om ugen, og har "undret" mig over at der ikke er begyndt, for de andre huse skyder jo som padehatte!!

  SvarSlet
 2. Ja, min intro tekst "Byggeriet bliver påbegyndt i slutningen af September" er vist outdated nu. Til forsvar for HusCompagniet skal siges at de generelt ikke lover hvornår de går igang, men derimod hvornår de er færdige. Slutningen af september var min forståelse efter at snakke med dem men ikke noget der står i kontrakten.

  SvarSlet
 3. Tja, kommunens saggang kan man af erfaring heller ikke gøres så meget ved, ved vores (og andres herude) har der været en del "flueknepperi" omkring højde-koter.

  Men lad os krydse fingre for en let vinter :-)

  SvarSlet