torsdag den 4. oktober 2012

Solcelle-anlæg


Solceller er nærmest på alles læber lige pt. Da jeg skrev under med HusCompagniet havde det ikke strejfet mig at få solceller. De seneste måneder har vendt op og ned på det og i øjeblikket skal man være både blind og døv hvis man ikke indser fordelen i den investering. Selv tilslutningen til fjernvarme bliver billigere for os nybyggere med et anlæg på taget.

Jeg havde forventet et længere indlæg om de overvejelser jeg har gjort mig. Det ser dog ud til at jeg kan spare mig besværet for ordningen overlever efter alt sansynlighed ikke til februar næste år jf nedenstående link.
http://epn.dk/brancher/energi/alternativ/article4862723.ece

Øv, det lød også for godt til at være sand.

3 kommentarer:

 1. Det pynter heller ikke ligefrem på taget. Du kan evt. overveje regnvandsopsamling, og så bruge det til at vaske tøj i, toilet skyl, have vanding..

  http://www.bolius.dk/alt-om/vand/artikel/brug-regnvand-i-toilet-og-vaskemaskine-og-spar/

  SvarSlet
 2. Nej, det pynter ikke men jeg var parat til at leve med resultatet.

  Regnvands-opsamling er faktisk også en rigtig god ide, jeg ikke lige har tænkt over. Skal I have sådan et anlæg og kender du besparelserne i Aalborg kommune?

  SvarSlet
 3. Hey igen. Vi har påtænkt at forberede huset til det, med tomrør og kloark. Besparelserne er vel det vand du ikke betaler for? 40 kr / m3 mener jeg det koster + et hav af afgifter. Et komplet anlæg koster vidst ca. 40.000 kr.

  SvarSlet