fredag den 21. september 2012

HTH Køkken - Part 2

Bedst som vi troede køkken-valget var vel afsluttet fik vi en mail fra HTH. De ville gøre opmærksom på et potentielt problem de selv havde overset. Vores køkken er længere end deres længste bordplader og eneste løsning er at lime to plader sammen. Dette er normalt ikke et problem men vi havde valgt en laminat-plade med træ-look og det markante mønster vil ikke passe i limningen. Lev med det eller vælg noget andet - det var valget vi stod overfor.

Indrømmet, problemet ligger ret højt på Maslows behovspyramide, men vi besluttede os alligevel for at finde en alternativ løsning. Der var ingen anden almindelig laminat-plade vi kunne blive enige om så vi valgte at opgradere til en hvid kompakt-laminat plade med sort kerne. Den løsning har vi set i HTH og et par af HusCompagniets udstillingshuse på nettet og jeg tror det kommer til at se flot ud.

Her er et billede tilsendt af HTH, der viser vores nye valg og endnu engang må jeg komplimentere HTH for en god service. Konceptet med at visualiere et kommende køkken i vores endnu-ikke opførte hus appellerer lige til mit hjerte! :-)

HTH køkken, nu med ny bordplade.

2 kommentarer:

  1. Hey. Kunne i egentligt holde budgettet mht. Hårde hvidevarer?

    SvarSlet
  2. Det må vi se. Hårde hvidevarer er ved Uggerly og dem har vi ikke været ved endnu.
    Jeg tror dog det er overkommelig at holde sig indenfor budget men nu må vi se.

    SvarSlet