torsdag den 6. september 2012

Tilvalg: Central støvsuger

Cyclovac E 100

Central-støvsuger var eet af de sidste tilvalg vi foretog inden vi skrev under på enterprise-kontrakten. 

Jeg skal ærlig indrømme at jeg aldrig har brugt en central-støvsuger og ikke kender nogen der ejer en. Men udsigten til et bedre indeklima og en stille, kraftfuld støvsuger gemt væk i garagen kunne vi ikke sige nej til.

Mærket er Cyclovac E 100 og den er med pose. Der bliver installeret 2 udtræk i huset og eet i garagen. Derudover kommer der automatisk fejebakke i køkken. Jeg har lige Googlet hvad en “automatisk fejebakke” er for en størrelse og det ser jo unægtelig smart ud. :-)

Automatisk fejebakke

7 kommentarer:

 1. Må man spørge hvor meget hc forlanger for det?

  SvarSlet
 2. Jo, da. HC priserne er vist ikke hemmelige, de kan findes rundt omkring på deres hjemmeside. En central støvsuger forlanger de 18.900,- for.

  SvarSlet
 3. Ved ikke om det kan efterinstalleres men hvis vi vælger centralstøvsuger skal det være med "retractable hose"....se http://www.youtube.com/watch?v=V4wwal5FQZE&feature=youtu.be (leveres også af Cyclovac). Så slipper man for at slæbe rundt på en tung 10m lang støvsugerslange.

  SvarSlet
 4. Vi er igang med at bygge vores eget hus med huscompagniet og har I den forbindelse haft glæde af at læse jeres byggeblogs 🙂 Vi overvejer at få centralstøvsuger og vil høre hvad jeres erfaringer er? Vi bygger et 180 kvm hus, vi får to udtræk men overvejer fejebakke i både køkken og bryggers. Har I været glade for jeres? Leverandøren anbefaler os endvidere at købe tænd-sluk slange, da slangen er bedre kvalitet end standard. Vi er lidt i syv sind - vi kender ikke nogen, der har centralstøvsuger, så vi har ikke mulighed for at se og afprøve. På forhånd tak. Mvh Kristine

  SvarSlet
 5. Hej Kristine, centralstøvsugeren er lige pt. død - motoren er brændt af og vi har brugt en almindelig støvsuger lige siden. Jeg vil ikke sige vi har fortrudt tilvalget, jeg synes prisen var rigtig i sin tid. På den anden side er kan man fint leve uden. Vi har tænd/sluk slange, troede det var standard, fejebakken har vi aldrig rigtig brugt. Vi har også to udgange og det er passende. Håber I finder den rigtige løsning for jer, held og lykke med byggeriet. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jens-Christian, tusind tak for din tilbagemelding med jeres erfaringer - det er en kæmpe hjælp! :-) . Vi skal helt sikkert have centralstøvsuger, men overvejer lige hvad vi skal vælge til og fra.

   Slet