tirsdag den 11. september 2012

Genindspilning af The Birds

I går tog vi endnu en tur til udstykningen og herunder ses et billede taget fra nabo-grunden ud over markerne. Dagen i går var lettere overskyet og der sad en flok råger (tror jeg) og stirrede tavse på os. Det gav en udbredt stemning af Alfred Hitchcock syntes jeg. :-)

Bygge-projektet skrider frem efter planen. Bygge-ansøgningen er sendt til kommunen og jeg har med posten modtaget endnu et sæt tegninger fra HusCompagniet. Ros skal de have på den front, de sender tegninger pr. mail og med post og mine kommentare afleder nye tegninger til godkendelse. Jeg kan se de går meget op i at vi er helt enige inden byggeriet starter og de prøver bedst mulig at rette sig efter mit input. Hatten af for det.

Råger, måger og mark set fra naboens matrikel. Det er iøvrigt ikke en sø, kun en standhaftig vandpytte.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar