søndag den 2. september 2012

HTH Køkken

For nylig var vi i HTH for at vælge vores kommende køkken, bad og bryggers. Det er ikke en overdrivelse at sige at dette er dagen hvor man skal træffe flest beslutninger. "Skal der være lister på bordpladen?", "Skal denne skuffe kunne trækkes ud?", osv.

Jeg var egentlig lidt forbeholden for hele konstruktionen. HusCompagniet har én underleverandrør (HTH) hvor man skal foretage sine indkøb. Der er ikke rabatter, kampagne tilbud, mulighed for køb af demo-modeller eller gør-det-selv priser. Kun HTH's listepriser. En eventuel rabat får HusCompagniet og de sætter så køkkenet op. Til vores hus er afsat 86.500,- til HTH så jeg skrev til dem inden mødet at de skulle have et forslag parat der holdt budgettet og at vi så kunne lave eventuelle tilvalg derfra.

Resultatet var over alt forventning og vi kom derfra med en rigtig god oplevelse. HTH kunne præsentere et fuldt udstyret køkken, bryggers og 2 badeværelser med flere ekstra tilvalg der holdt sig inden for budgettet. De kunne desuden præsentere detalierede renderinger af vores kommende køkken og rådgivningen fra HTH virkede kompetent. +1 til HTH herfra.

HTH køkken med grebsfri højglans låger.

5 kommentarer:

 1. Hejsa. Hvilken bordplade har i valgt i køkken, bad 1 og 2, og bryggers?
  Vi kan nemlig ikke få tingene til at hænge sammen (svane, JKE, Invita) og vi køber ikke gennem entreprenøren, og vi har enddag afsat 100.000 men ender i minimum 130.000

  SvarSlet
 2. Vejledende priser er 190.000 kr, og vi har ikke algt højglans

  SvarSlet
 3. Ja, bordpladen er (desværre) en almindelig laminat-plade overalt. På det punkt er der vist ingen vej udenom hvis man vil holde sig til budgettet. Vi havde et kort øjeblik overvejet at få køkkenet uden bordplader og så bestille kvarts plader fra Diapol. Men jeg kunne ikke lige overskue hvad det betyder for HC leverancen så det bliver laminat for nu.
  Her er et par punkter til hvorfor vi kan holde os til budgettet.
  - Vores badeværelser er egentlig ikke så store, så det er begrænset hvor mange skabe der kan proppes ind i dem.
  - Skabe i værelser og garderoben køber og installerer vi selv bagefter. Dem kunne vi vælge at få med ved HTH men takkede nej.
  - HusCompagniet har standard vaske, amatur og spejle med i kontrakten så de tæller ikke med i regnskabet. Vasken i køkkenet opgraderede vi dog med 4.000,- og spejlet på badeværelset er opgraderet med 1.000,-
  - Der er ingen overskabe eller indbyggede lys i køkkenet.
  - Den billigste grebsfri låge i HTH er en højglans-låge som vi har forstået.

  Så det bliver ikke det vildeste luxus men det er ok nok til os. Det var mere mine lave forventninger om priserne der gør at jeg var positivt overrasket.

  SvarSlet
 4. Vi har også lige fået brev fra HTH

  Af ren nysgerrighed , var det også der man vælger anden bruser og blandingsbatteri eller er det først når man kommer til uggerly.

  SvarSlet
 5. Bruser og blandings-batteri vælges ved Uggerly. Vask er ved HTH. Held og lykke med turen.

  SvarSlet