onsdag den 29. august 2012

Tilvalg: Fliser, tæpper og parket

Villeroy & Boch Frame 60x60cm
klinke i al sin grå pragt
I dag var vi ude ved HusCompagniet (igen igen) for at træffe de sidste materiale-valg så de kan sende en byggeansøgning afsted til kommunen.

Som udgangspunkt kommer et HusCompagniet hus med trægulv i stue (eg eller ask), gulvtæpper i værelser og klinker i resten af huset.

Klinkerne havde vi skimmet igennem før og konkluderet der var rigtig mange muligheder inden for standard vi kunne lide. I går var vi dog en tur i Stark for at få nogle gode råd om klinker og der endte vi med at vælge flisen til venstre der koster 68 kr ekstra pr. m2 (ca. 5.000,- i tilvalg for hele huset). Vi valgte denne klinke fordi flere har rådet os til at lægge store fliser i store rum og den er let at vedligeholde ifølge Jette fra Stark. Jeg skrev til Villeroy og Boch om de kunne sende billeder af klinken i aktion men de havde kun ovenstående billede og et datablad.

Wega 8618 gulvtæppe
Gulvtæppet vi valgte blev et lysgrå tæppe (Wega 8618) der er en del af standard-udvalget. Jeg havde nok forventet på et lidt mørkere gulvtæppe men konen mente at dette er lettere at holde ren og det argument lukkede automatisk den diskussion.Tarkett hvid matlat parket
Gulvet i stuen bliver et Tarkett ask hvid matlak lamel parket gulv. For min skyld måtte de gerne lave hele huset med dette gulv og droppe tæpper og klinker (undtagen vådrum) men trægulv er relativt dyrt så det sker ikke.

Ud over gulvene lavede vi også et andet ekstra tilvalg inden lukketid.. Vi får lavet føring af kold og varm vand til et badekar plus et ekstra afløb. Vi har ikke tilvalgt badekar men nu har vi i det mindste muligheden for at installere det uden problemer hvis vi en dag bestemmer os for det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar