søndag den 26. august 2012

HusCompagniet på Ikarosvej

HusCompagniet har for nylig åbnet et udstillingshus på Ikarosvej 43, Gug og skæbnen vil at plan-tegning samt tilvalg næsten er ens med vores kommende hus. Selv udsigten til Lundby Bakker fra stuen har vi tilfælles.

HusCompagniets udstillings-hus på Ikarosvej, Gug.

Som jeg forstår er udstillings-huset bygget uden at HusCompagniet har en køber på forhånd. De har altså selv stået for alle valgene og jeg kan med glæde konstatere at deres ide om et godt hus matcher vores ret godt.

I dag drog hele familien afsted til Åbent Hus på Ikarosvej og vi kom hjem i vældig godt humør. Tre positive oplevelser:

  • Køkken/alrum med 4 gulv-til-loft vinduer og loft-til-kip virker lys og indbydende. Akustik-lofterne dæmper alt støj så selv 8-10 mennesker, der snakker, ikke virker problematisk. Det sætter vi pris på da vi kommer fra et akustisk mareridt og derfor også har tilvalgt akustik-loft.
  • Walk-through værelset er rummelig og fungerer efter hensigten. Vi var lidt nervøse for om værelset var for lille og om man ville gå i vejen for hinanden, men heldigvis nej.
  • Med forbehold for at jeg ikke just er byggesagkyndig synes jeg at håndværket virkede i orden hele vejen rundt. Blandt andet murværket var jeg imponeret over.
Havde vi ikke allerede et hus i udsigt ville Ikarosvej 43 være en oplagt mulighed for os. Vi havde før overvejet køb af grund på Kassandravej (lige ved siden af) og kommunens lokal-plan for området er virkelig ambitiøs. Desværre formåede kommunen ikke at pris-sætte de første grunde på Kassandravej særlig attraktivt så udstykningen har fået en virkelig langsom start.

Læs mere om udstillings-huset her.

1 kommentar:

  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet