søndag den 12. august 2012

Søndags-update

I højre side har jeg nu tilføjet en oversigt over udstykningen som vil blive opdateret løbende. Den er på ingen måde officiel og der er nok et par ugers forsinkelse mellem et salg og mit data-grundlag, der er OIS registrering af ejerskiftet. Som kommende beboer glæder det mig at grundene bliver solgt og udstykningen bliver bebygget og det er min motivation for at lave oversigten.

Ud over h-hus.blogspot.dk og h-hus.blogspot.com har denne blog fået adressen www.h-hus.com. Det er ikke fordi jeg er vildt forgabt i at vores kommende hus er et H-hus, men alle tænkelige adresser der kunne lede tankerne på nybyg er allerede optaget og "Kaerhavebakken" er bare ikke en ørehænger. :-)

Sidst men ikke mindst tog vi en tur til udstykningen i dag med et kamera. Det bliver forhåbentlig til nogle gode før/efter billeder men eet billede ændrer sig forhåbentlig ikke, nemlig den flotte natur som udstykningen ligger i.

Udsigten fra grunden mod Lundby Bakker.

2 kommentarer:

  1. Flot foto...og flot opsat side. Vi skal nok gøre vores bedste for at gøre jer tilfredse. Mvh. Peter Jakobsen, salgschef, HusCompagniet Aalborg

    SvarSlet
  2. Tak, Peter. Vi glæder os over projektet og ser frem til et godt samarbejde.

    SvarSlet