lørdag den 11. august 2012

Pris på fundering og sokkel modtaget

Endelig fik HusCompagniet lavet en fast-pris på fundering og jeg må desværre konstatere at deres tidligere bud på 30-55 tusind ekstra givet med "99% sikkerhed" (efter de havde læst rapporten) ikke holdt stik.

Den endelige pris blev på 67.178,- ekstra.  Ifølge HusCompagniet skyldes den ekstra pris bl.a. at der skal 625 kg og 760 gram armering i fundamentet. I teorien giver kontrakten os mulighed for at annullere handlen mod at betale for rapporten, men så slem er en overskridelse på 27.178,- i forhold til budget alligevel ikke.

For dem af jer, der er interesserede i detaljerne kan I læse Franck Geoteknik rapport for Kærhavebakken 66.

HusCompagniets ekstra materiale-forbrug kan ses her.


4 kommentarer:

 1. Kære Jens,

  Er jeres tilbud på fundering af hele grunden eller kun ved huset.

  Vi har fået tilbud, hvor det kun er pris på den ekstrafundering under huset men ikke terrænregulering af hele grunden (Som vi helst vil have, da grunden har et fald på næsten 2 meter).

  Så vi er rimelig nervøse for at vi har en rigtig stor efterregning, når vi skal have reguleret resten af grunden, ikke mindst for at al regnvand ikke løber ned i huset fra resten af haven.

  SvarSlet
 2. Fundering inkluderer det arbejde, det kræver at bygge huset på grunden, ikke terræn-regulering af hele grunden. Hvis I vil have en plan grund til have og anlæg er mit gæt at dette er ekstra set i forhold til entreprisen. Vi har en helt flad grund, så det var aldrig et spørgsmål for os. Står I og skal have lavet terræn-regulering gætter jeg at I nok skal have en have-mand på opgaven, ikke nødvendigvis enterprenøren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dit svar.
   Vores grund har en temmelig stor hældning, derfor en meget bekostelig affære at få en anlægsgartner til. Men kan hører det er meget normalt, der kun gives tilbud fundering omkring huset. Tak igen

   Slet
 3. One of the individuals liable for the change in the sport mix of the Israeli-founded firm is Eric Rapps, Playtika’s Chief Strategy Officer. Some of the casino sites featured on our web site is probably not|will not be} available in your 리턴벳 location. Check your local laws to see if internet gambling is permitted in your area.

  SvarSlet