onsdag den 15. august 2012

Review af plantegning

Vi har modtaget en plantegning fra HusCompagniet og der er givet 1 uges deadline på feedback, da nogle kunder åbenbart har tendens til at gå i tænkeboks lidt for længe. Heldigvis er vi stort set enige og vi har nu sendt en liste af spørgsmål og kommentarer tilbage. Det drejer sig om at flytte et vindue 3 centimeter, få de udvendige vinduer fra hvid til mørk og andre småting. De store linier med rum-inddeling og husets placering på grunden er helt på plads.
Billede fra HusCompagniets online inspirations-katalog

I starten undrede jeg mig over at tegningerne ikke afspejlede kontraktens beskrivelse af hoved-døren. "Hoveddør: Sidehængt dørramme opdelt med 2 eller 3 glasfelter i klar glas". Dette havde vi begge læst som et smalt vindue placeret ved siden af døren delt i 2 eller 3 a la billedet til højre. Fedt, tænkte vi, men efter have set facade-tegningerne menes vist bare at hoved-døren er en glas-dør opdelt i 2 eller 3 glasfelter.

Vi har iøvrigt med placeringen af garagen fået et toilet helt uden vinduer og det er ganske lovligt da et toilet ikke er kategoriseret som opholds-rum. Hertil vil jeg dog erklære mig dybt uenig. :-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar