torsdag den 23. august 2012

Skitsetegning til forret

Konen har talt. Min blog er for nørdet og uaktuel, indeholder for mange tal og formidler ikke helt den glæde vi har ved hele bygge-projektet. Indlægget om fjernvarmen var en ren bund-skraber i den henseende. :-)

Nuvel, den kritik tager jeg til mig. Vi sidder alligevel ikke og snakker stikledninger over middags-bordet dagen lang som nogen måske kan tro. Derfor lover jeg flere aktuelle feel-good indlæg og den første kan jo omhandle hvad vi EGENTLIG laver ved middags-bordet i dag.

Jeg har printet plantegningen i A1 format og den ligger nu mellem bord og plexi-glas (det er i øvrigt en glimrende ide med plexi-glas oven på bordet hvis man har småbørn. Bauhaus leverer efter milimeter-mål!).

Elias lægger sidste hånd på forhaven.
Formålet er at snakke indretning og tegne møblering med whiteboard tudser på bordpladen. Og hvis der er noget der kan få smilet frem er det når man planlægger indretningen af sit nye hus. En anden fordel ved at kende indretningen er at valg af el bliver lettere. Min kollega fortalte at de valgte stik og lys uden at have tænkt indretning og nogle af placeringerne har de efterfølgende fortrudt.

1 kommentar:

  1. Feel-good-, grine- og smile-faktor helt i top i dette indlæg. "synes godt om" :-)

    SvarSlet