onsdag den 28. november 2012

Billeder af huset og vejen

Efter arbejde tog jeg en tur forbi grunden med kamera og som sidste gang var der bælgravende mørkt.
"Night Portrait" funktion blev slået til og det kom der følgende billeder ud af.

Ovenstående billede viser facaden set fra vejen. Det er faktisk en gadelampe der belyser sceneriet hvilket får mig til at tænke på en gammel barndomsven. Han kunne ikke sove da lyset fra gadelampen var for kraftig, så han skød lampen i stykker med sit luftgevær. Kommunen satte en ny lampe op og den skød han også i stykker. Det gentog sig et par gange indtil kommunen troppede op i hans hjem og tog en snak med mor og far. :-)


Her er jeg gået nogle meter op ad gaden og man kan se min bil nederst på vejen ud for vores grund. Naboens hus er vist snart indflytningsklar.


Udsigten fra vores køkkenvindue. Her skal jeg sidde dagen lang med blokken og notere hvem der kommer og går på vejen (just kidding!).

Isoleringen er allerede ankommet til grunden og er behørigt pakket ind. Jeg har set flere byggepladser, både ved HusCompagniet og andre entreprenører, hvor isoleringsmaterialet ikke er dækket ordentlig til. Uden at være byggesagkyndig synes jeg at våd isolering virker som en dårlig cocktail, så please, HusCompagniet, forskån mig sådan et syn på mit byggeri!


Udsigten fra stuen over marken mod Gistrup. Billedet krævede 13 sekunders eksponering, i virkeligheden gloede jeg ud i total mørke. Hurra for teknologien!

Alt i alt en god oplevelse. Området er skønt og de første beboere er allerede flyttet ind. Vi glæder os mere end nogenside før til at flytte. :-)
HusCompagniet nævnte ved et salgsmøde at de gjorde meget ud af at holde en ryddelig byggeplads. Det synes jeg de overholder indtil videre. Jeg ser frem til næste milepæl der bliver et møde på pladsen med byggelederen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar