tirsdag den 20. november 2012

Solceller fem minutter i lukketid

I dag blev der fremstillet et lovforslag om ændring af solcelleordningen. Reglerne for komme på den "gamle" ordning er følgende:

  • Underskrevet bindende aftale på køb af et solcelleanlæg inden i dag.
  • Netselskabet har modtaget anmeldelse af anlægget senest 20. December.
  • Anlægget skal være nettilsluttet senest 20. Maj, 2013.

Søndag kl. 23 bestilte jeg et solcelleanlæg på Bilkas hjemmeside. Første punkt er hermed nået og jeg kan annullere ordren igen uden omkostninger. Der er en masse spørgsmål, jeg ikke har nået at få besvaret så man kan vist godt sige det var et impulskøb. Eneste grund til jeg valgte Bilka var at man kunne ringe til deres hotline søndag aften med spørgsmål og man kan annullere ordren uden omkostninger indtil 3 dage før installation. 


Nu har jeg den kommende tid til at finde ud af om projektet overhovedet kan blive til noget.
  • Er det muligt at tilmelde anlægget inden 20. December på et hus, der ikke står færdig?
  • Giver taget på huset mulighed for at installere et 6kW anlæg, og bliver placeringen rentabel?
  • Hvad med el-måleren, tilslutningsafgift, forsikring, lokalplan, virksomhedsordning, installations-tidspunkt, skygger fra gavle og alt det andet?
Lige pt. vil jeg give det 50/50 på at alt falder på plads i tide til at vi får installeret et solcelleanlæg efter den gamle ordning. Hvis det viser sig at vi kommer ind på den nye ordning bliver ordren annulleret. Om ikke andet har jeg lært at mit Dankort afviser beløb over 100.000,-.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar