fredag den 16. november 2012

Kærhavebakken after dark

Det var egentlig min plan at komme forbi grunden næsten hver dag og se fremskridtet på byggepladsen. Sådan er det ikke endt indtil videre. Der har været andre gøremål og jeg har ikke været på grunden i to uger. 
Derfor var det med spænding jeg tog bilen derud efter skumring og jeg blev overrasket over hvor langt de er nået. Gas-beton elementerne er ved at blive rejst så jeg fik et sneak-peak på rummene og indretningen for første gang. Det er lidt spøjst at gå rundt i ragende mørke i "ruinerne" af sit kommende hjem. :-)

Nedenstående billede viser huset set fra vejen. Et fif jeg har lært til at genkende HusCompagniet huse er at de bygger med porebeton hel-elementer. Min nabo bygger med Vendia og de bruger 60 cm porebeton blokke. Min genbo bygger med FBA huse og de bruger Expan beton-elementer.

Kærhavebakken 66 en mørk november aften.

1 kommentar: