torsdag den 8. november 2012

Uggerly: Valg af hvidevare

Inden mødet med Uggerly havde jeg en vag forestilling om at jeg skulle mødes med nogle elektrikere på et værksted, gulvet fyldt med samlemuffer, radioen kørende og så gå rundt og udpege stik-kontakter, spots og deslige.

Den forestilling viste sig ikke at holde stik. Uggerly har et stort showroom og her sad jeg i ca. 2.5 timer mano-a-mano med Poul og snakkede el, belysning og hvidevare. Udfordringen var ekstra stor da konen var blevet hjemme ved den lille og jeg vidste hun ikke vil tage til takke med hvad som helst jeg kom hjem med.

Hvidevare udgjorde den mindste del af mødet. Vi har allerede et næsten nyt køleskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler som vi tager med fra vores lejlighed. I kontrakten er afsat 19.000,- til hvidevare og planen var som minimum at få valgt en emhætte og en kogeplade, da de er sværest at installere selv.

Siemens EH875MC21E
Kogepladen havde vi bestemt på forhånd skulle være induktion. Valget faldt på en Siemens kogeplade EH875MC21E. Uggerlys dagspris er 9.410,- i forhold til liste-prisen på 12.595,-. Man kan finde den endnu billigere på nettet men jeg synes prisen er ok.

Siemens LC 98BC540


Emhætter havde vi Googlet og vi synes at HusCompagniets udstillingshus på Tirsbæk Søvej har en flot emhætte (se den her) . Desværre kender vi ikke mærket så Poul blev sat på sagen. Hvis den enhætte ikke er tilgængelig vælger vi Siemens LC 98BC540. Prisen for Siemens emhætten inkluderer ekstra lang skorstensrør p.g.a skråloft så vi havner på 7.810,-.

Med køb af emhætte og kogeplade er næsten hele HusCompagniets budget brugt. Jeg tror det er praktisk talt umulig at holde sig inden for budget hvis man skulle ud og købe alle hvidevare.

Eneste hvidevare vi mangler nu er en ovn. Jeg vil gerne have en VOSS pyrolyse ovn, men den kommer vi nok til købe ved siden af og installere bagefter indflytning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar