fredag den 30. november 2012

Nyheder for nybyggere

Som nybygger får man nyt syn på nyheder, man før synes var kedelige. Artikler, som man aldrig før ville bruge tid på at læse, er nu vældig interessante. Her er dagens udvalg af nyheder der ligger mig på sinde.

"Thema lukker" [building-supply.dk]

Thema Vinduer fra Horsens meddelte i går at de fyrer alle og lukker butikken. Thema er leverandør til HusCompagniet og det er deres vinduer jeg er stillet i udsigt. Deres kvalitet skulle være ok, så det er trist  at de ikke kunne få forretningen til at hænge sammen. HusCompagniets anden leverandør er Rationel så det går nok (for mig).

"...og vinderen er: F5-lånerne" [epn.dk]

Man skal vist både være blind og døv for at undgå nyhederne om de igangværende auktioner på flex obligationer. Vi har endnu ikke valgt realkredit-lån og det er efterhånden suspekt billigt at låne penge til hus lige nu. P.t. hælder jeg til et afdragsfrit F5 lån med sideløbende opsparing for at få størst mulig afdrag over de 5 år. Det kommer der sikkert et uddybende indlæg om til den tid.

Marie, Marie, Marolle - Flyv op til Vor
Herre og bed om godt vejr!

"Nu kommer sneen - og det fortsætter hele weekenden" [lokalavisen.dk]

I et tidligere indlæg havde jeg en stille bøn til mild og kedelig efterårsvejr i byggeperioden. Den bøn bliver vist ikke hørt og vi kan vente hård vintervejr fra næste uge. :-(

Isoleringen i huset skal snart sættes op og der skal også mures. Det kunne være dejligt hvis dette ikke skulle vise sig at blive den hårdeste vinter i mands minde. På den anden side har jeg en aversion mod folk, der brokker sig over vejret, så jeg lover ikke at fylde bloggen med flere indlæg om det emne. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar