tirsdag den 27. november 2012

Imens retten koger

Jeg er i gang med et større madprojekt. Det startede desværre alt for sent så nu sidder jeg og stirrer på komfuret og venter kun på at komme i seng. Der er tid til et skrive et indlæg men jeg har kun småting at berette.

- På indlægget om el og lys kom der en kommentar at Uggerlys 4 Watt LED spots kan føles ret lyssvage. Min kone fik regnet på den forventede lysintensitet (Lux) på køkkenpladen med 4W spots og hun var ikke imponeret. En kollega havde samme input. Ergo bliver 4W opgraderet til 5W spots. Eneste ulempe er at Uggerly ikke har en løsning til at lysdæmpe 5W spots så vi må nøjes med en almindelig afbryder.

- Solcelleprojektet lever endnu. Bilka er vendt tilbage med et stamblad jeg skal udfylde og Uggerly har oplyst mit installations-nummer. I morgen skal jeg ringe til HEF og få måler-nummer. Næste milepæl er at sikre at udformning og placering af tag tillader et anlæg.

Nu er retten heldigvis færdig, og jeg er på vej i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar