søndag den 4. november 2012

Søndags-update II

Efter nogle dage med influenza er jeg igen tilbage på toppen. Denne blog lider i sagens natur under mit fravær men vores byggeprojekt er heldigvis en helt anden sag. Her går slaget sin gang med eller uden min deltagelse. Jeg kunne formentlig ligge under dynen helt til februar og stadig flytte i et nyt hus uden forsinkelse.

Der er i øvrigt sket en del siden sidst. Bloggen er gået glip af et feel-good indlæg om Jakobs barnedåb i søndags hvor den større familie tog ud på grunden og fik Champagne og kransekage.

Jeg fik heller ikke skrevet et medrivende indlæg om turen til Uggerly for valg af el og belysning. Jeg tror faktisk min feber startede omkring det tidspunkt jeg så regningen for vores el-valg. :-) Jeg vender helt sikkert tilbage med et indlæg om vores valg.

Flere endelige tegninger er også kommet med posten fra HusCompagniet til godkendelse. Tegningerne er godkendt, HusCompagnet. Bare hæld mere diesel på gravkoen og fortsæt! :-)

Her er et billede fra grunden i dag hvor sokkel-arbejdet er igang. Jeg tog et par billeder og sendte til vores byggesagkyndige med nogle spørgsmål. Én ting er sikkert, vi er glade for at være igang og glæder os allerede til indflytning.

Kærhavebakken 66, d. 4 november.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar