søndag den 25. november 2012

Væggene er rejst


I dag trodsede vi silende regn og tog en tur til Kærhavebakken. Det blev ikke til mange minutter derude men alt ser ud til at være i orden på pladsen.
Nedenstående billede viser vores køkken-alrum hvor spærene ligger parate. De kommer formentlig op i næste uge. Jeg bemærkede at overlæggeren til stuen (til venstre i billedet ) er eneste beton-element i hele byggeriet. Resten af elementerne er hvid porebeton. Hvorfor den lige skulle være beton ved jeg ikke, måske de var løbet tør og "lånte" en overlægger fra genboen, der bygger med beton. :-)


4 kommentarer:

 1. nu du siger det, så står vi godtnok og mangler sådan en overlægger..

  SvarSlet
 2. Hvad siger du til 50 m3 jord i bytte?

  SvarSlet
 3. Kan jeg evt. smide en del murbrokker ind i handlen?

  SvarSlet
 4. Nu nåede jeg også forbi dit byggeri i går. Tror jeg melder pas på de brokker. :-)
  Hvad skal de i øvrigt bruge alt det jern-stillads til på din grund?

  SvarSlet