søndag den 2. december 2012

Spærene er hejst

Søndag eftermiddag tog vi til grunden og oplevede huset i dagslys for en gangs skyld. Tømrene er igang med taget og de første spær er hejst.

Kærhavebakken 66
Jeg har hen ad vejen lært at HusCompagniet, som totalentreprenør, samarbejder med en underskov af firmaer. Nogle er jeg i direkte kontakt med (HTH, Uggerly, X-Dust, Stark...) og andre kommer sikkert og lægger deres guldæg hvorefter de fordufter igen uden jeg ser dem. Om Pallisgaard A/S er underleverandør eller ej, er jeg ikke klar over. Skurvognen kunne dog tyde på at det er deres folk, der arbejder på taget.

En knaldrød rulle tråd hænger fra det øverste spær. Er det ment som improviseret julepynt til den ellers kedelige grå-brune byggeplads?

I garagen er de kommet længst med taget. Efter at have fornemmet rummet i garagen er jeg glad for vi tilvalgte en garage i stedet for carport.

Vi kørte forbi et andet hus på vejen og byggeriet er ca. lige så langt fremme som vores. Umiddelbart ligner det et H-Hus med box tag. Der er mange byggerier i gang på udstykningen, og det glæder os at se. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar