mandag den 21. januar 2013

Søndagstur - Billeder en masse

I søndags kom jeg hjem med følgende billeder. Huset er nu lukket (og låst) og nøglen har HusCompagniet. Jeg kan låne nøglen for en kortere periode men den skal afleveres efter hvert besøg.  

Jeg studsede over tagrenden, det var vist ikke den jeg havde bestilt? En håndværker kunne fortælle at de sætter midlertidige tagrender op og at de endelige kommer senere.


Udsigten over Klarup og Romdrup.

Fjernvarme-installation i bryggers.
Der er brugt 3773 KWh på byggeriet indtil videre. Når affugterne er færdige kommer alle 7 cifre nok i brug. :-)

Huset set fra haven, med indgang til garagen set til venstre. 

HusCompagniet sagde de holder en rydelig byggeplads og her er så beviset.

Udsigten fra Elias' værelse.

Den røde tråd går igen i byggeriet.

Genbo bygger med FBA Huse. Det ser godt ud, M1kkel! :-)

Udsigt fra Køkkenvindue.

Dette tilvalg husker jeg ikke umiddelbart, HusCompagniet? 

Der går kun få dage fra bar mark til støbt fundament. Der var flere stadier af mit byggeri jeg aldrig nåede at se, men så kan man jo bare kigge på alle de andre huse, der skyder op overalt på Kærhavebakken.

3 kommentarer:

 1. Tak for roserne, og lige over :-).

  Ps. Det er i øvrigt din fjernvarmemåler der har brugt 3778 kwh. Affugteren voldtager din elmåler. Pt står vores på 9000 KwH.. Av av. Heldigvis har vi fast pris på byggestrøm. 9000 kwh = 22.500 damn!! Det er primært fordi de har haft en varmekanon koblet på, såmdu behøver nok ikke frygte noget :-)

  SvarSlet
 2. Ah, det er fjernvarmen hvor der er brugt for 3778 kwh? Vi har i øvrigt bygge-el som en variabel udgift. Det tog mig noget tid at forstå konceptet for jeg havde fået fortalt noget andet af en bekendt. Byggelederen siger at alt brugt el bliver betalt af mig på min normale el-regning. De kan spare på el ved at bruge fjernvarme til opvarmning og det har jeg bedt dem om.

  SvarSlet
 3. Jeps det er en god ide. FBA har ikke kunne bruge fjernvarme hos os, da det først blev etableret for nylig. Men det er jeg jo egentligt meget tilfreds med, he he.

  For pokker jeg glæder mig til at flytte ud af det her møghus vi bor i, i Storvorde. Det er koldt, klamt og fugtigt. Det blir sgu så godt at komme derop!

  SvarSlet