tirsdag den 8. januar 2013

Indflytningsdato udsat 3 uger


Jeg husker tydeligt en dag sidst i december, hvor jeg stod i sne til knæene i vores kommende stue og tænkte: "Hvor er det vildt! Kan det virkelig passe at vi flytter ind her om to måneder?". Forundringen viste sig at være velbegrundet.

Da jeg så en mail fra HusCompagniet med emnet "Kærhavebakken 66, Klarup - ny indflytningsdato" håbede jeg et desperat øjeblik at de annoncerede en ekstra-hurtig overtagelse. Fornuften satte dog ind og tilbage var at åbne mailen og se hvor langt indflytnings-datoen er skredet. Den nye dato hedder 25. marts, det vil sige 3 ugers forsinkelse på byggeriet. Årsagen er de svære byggeforhold p.g.a vejret i december.

Selvfølgelig kommer sådan en udmelding på det værst tænkelige tidspunkt. Dagen forinden havde vi opsagt lejligheden så vi skulle tilbage og tigge en måned ekstra. "Heldigvis" bor vi i en uattraktiv og dyr lejlighed med underlige naboer, så det var ikke et problem! :-)

Til april starter min kæreste skat på arbejdet igen, min lille dreng starter i dagpleje, vi får et ekstra medlem i familien (mere om det senere) og nu skal vi altså også flytte i nyt hus. Det bliver Crazy! Heldigvis har jeg gemt behørig ferie til formålet.

1 kommentar:

  1. Hejsa. Må jeg spørge om der nogen dagbod ved forsinkelsen? Jeg fik dagbod ind i vores kontrakt, men kun fordi jeg spurgte til det.

    SvarSlet