fredag den 18. januar 2013

Huset er (næsten) lukket

Da jeg kom kørende til grunden forleden kunne jeg se to personer, der besigtigede byggeriet mens de stod og drak kaffe. Spændende! Jeg har aldrig mødt nogen som helst, alle de gange jeg har været forbi og kigge.

Det viste sig at være to tømre fra Pallisgaard, der var i gang med at lukke ned og rydde affald. De har arbejdet på taget over en længere periode og deres arbejde er nu færdig. Vi fik en snak om isolering, Margrethe Vestager, 70er villaer, Polen og broen til Nørresundby. Det var et par sympatiske herre og de syntes i al beskedenhed, at deres arbejde var vel udført. +1 til Pallisgaard herfra.

Her er et par billeder jeg kom hjem med.

Huset er ved at blive lukket. Vinduerne fra Thema er kommet i og selv om Thema snart lukker har min bygge-leder forsikret at garantien på vinduerne ikke bortfalder.

På mandag starter de indenfor med bl.a. elektriker-arbejdet og der er så småt ved at komme indendørs-stemning i huset.


Med et hurtigt kig op på loftet kunne jeg se at undertaget (en grå, vandtæt stofdug) er oppe overalt. Alt det isolering jeg havde fingrene i var dejligt tørt.

Jeg ser straks et billede af mig selv, der går krumrygget på loftet og bander med en kasse et-eller-andet, vi ikke har plads til andre steder. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar