fredag den 14. december 2012

Snak på kontoret

Vi sidder 4 på mit kontor og skæbnen vil at min ene kollega byggede nyt hus i 2010, min anden byggede nyt hus i 2011 og jeg er i gang med at bygge i år.
Tilbage på kontoret sidder Per. Men presset er åbenbart blevet for stort, der er simpelthen for mange byggeri-diskussioner og plantegninger på tavlen i middags-pausen. I hvert fald har Per nu købt Kærhavebakken 80 og skrevet under med FBA Huse, så i det nye år bliver han min (næsten) nabo!

Det er super Per, jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med projektet. :-) Det har været rigtig spændende at følge en kollegas tanker fra at gå til Åbent Hus ved diverse 70'er villaer til at skrive under med en entreprenør på et nybyggeri. Det var en tro kopi af vores situation men Per (der også har gjort et grundigt stykke arbejde!) når frem til andre leverandører og løsninger. Det er marginaler, der skiller valget af bygge-firma for de fleste, tror jeg.

Hvis vores kontor er repræsentativt for Danmark skulle 100% af befolkningen være IT nørder og 75%  have en byggeblog. Pers blog kan ses på http://www.kaerhavebakken.dk/.

Med dagens opdatering er der 19 grunde tilbage.
Overvej eventuelt et skøde i julegave til manden, der har alt.

3 kommentarer:

 1. Hm, jeg havde ellers hørt at godt og vel rub og stub var solgt, men det var så en and....

  SvarSlet
 2. Iøvrigt tillykke til Per - det er (også) spændende at læse hvad I bruger af tid på Advokater og sikringer :-)

  SvarSlet
 3. Min oversigt viser at skødet har skiftet hænder. De officielle oversigter, jeg har set, har der også været registreret reserverede grunde. Vi startede også med at reservere så man kan købe, før andre får muligheden.
  Sidste officielle oversigt jeg så fra oktober var der 10 grunde, der hverken er solgte eller reserverede så alt er ikke solgt rub og stub endnu.

  SvarSlet