fredag den 28. december 2012

Vi konstaterede en vandskade

... og nej, vandskaden er ikke på vores kommende hjem, selv om der ligger sne overalt "indenfor". I vores nuværende lejlighed er fygsne kommet ind under taget og smeltet ned af væggen i stuen. Da vi bor til leje og står med det ene ben ude af døren giver det ikke anledning til det store drama. :-)
I dag tog jeg til byggepladsen og som forventet har håndværkerne ikke været på arbejde over julen.

Det obligatoriske front-billede. Den primære grund til at dette perspektiv går igen er at kameraet kan stå fast og sikkert oven på en elmåler, så man kan tage nat-billeder.


Taget, ventilationsrør og centralstøvsugerrør er allerede lagt.

Og her en premiere, huset set fra bagsiden! Det ligner jo umiddelbart fronten og baghaven er et bundløst mudderhul lige p.t.


Et kig mod nabo-udstykningen, Kærhavegårdvej.

Udsigten fra køkken-vinduet.

Udsigten mod syd-øst. Nabo-grunden til venstre er solgt og køber sidder efter sigende og tegner på sit kommende hus. :-)


HusCompagniet ønsker sig en ny sav i julegave.

Et hus i nærheden har fået isolering op og er helt pakket ind i plastic.

Det ligner nærmest beton-akupunktur, men bøjlerne er til at holde isoleringen på plads.

3 kommentarer:

 1. Hej Jens-Christian,

  det ser jo super godt ud! Og lækkert hus - vi er ved at bygge nøjagtigt samme model (dog uden ændring af bryggers), og skal overtage en uge før jer, så vi er cirka lige langt. De er begyndt at mure i denne uge - også i 'bison'. ;) Det er sjovt at læse om jeres process og overvejelser - det minder udhyggeligt meget om vores. :) Mvh. Anne de Lasson

  SvarSlet
 2. Hej Anne, tak for din kommentar. Det er super, I også faldt for den plantegning. Jeg er ikke personen der ser problemet i at komme til fest i samme tøj som en anden gæst, og på samme måde har jeg det med mit kommende hus. :-) Jo flere af modellen, jo bedre for min skyld.
  Må man spørge hvor i landet I bygger?

  SvarSlet
 3. Hej Jens-Christian, jamen vi bygger i Guldbæk (lige nordvest for Støvring) godt gemt væk i en skov. Vi faldt pladask for plantegningen i netop dette hus, og synes stadig ikke, at vi har fundet noget bedre. :) Vi har dog valgt valmede gavle og udhæng, så helt ens bliver husene ikke. Jeg kan sende billeder, hvis du er nysgerrig (selvom I sikkert har nok I jeres eget projekt, hvilket jo er ganske forståeligt) - du kan bare smide en e-mail på de_lasson@hotmail.com hvis du får lyst. :)

  SvarSlet