lørdag den 4. maj 2013

Ny indflytningsdato fra HusCompagniet

For nylig fik familien en ny fast indflytningsdato af HusCompagniet. Den nye indflytningsdato er 13. juni 2013 - 105 dage efter den originale indflytningsdato fra enterprise kontrakten. Vi glæder os RIGTIG meget til at flytte lige nu.

Det er klart at dagen ikke er valgt tilfældigt af HusCompagniet. Den 13. juni markerer to store begivenheder i moderne historie, nemlig 30 års dagen for det første menneskeskabte objekt (Pioneer 10), der forlod vores solsystem og 3 års dagen for rumsonden Hayabusa, der vendte tilbage med materiale fra en asteoride.
Nu kan færdiggørelsen af Kærhavebakken 66 så føjes til denne liste af ingeniørmæssige bedrifter.

Japanske Hayabusa rumsonde.
Forsinkelsen af byggeriet har givet os et par udfordringer. Vi har forlænget vores nuværende lejebolig to gange og skal heldigvis først ud til juli. Sidste gang havde boligselskabet sendt breve ud til interesserede og vi kunne kun forlænge hvis ingen af dem ville leje vores bolig. Vi brugte derfor tid på at vise vores lejlighed frem til en del og argumentere for hvorfor dette måske alligevel ikke var stedet de havde lyst til at bo. :-)

Den lejede parkeringsplads i kælderen stod dog ikke til at redde. Bilen får lov at stå i Aalborgs gader og stræder i en måneds tid inden den får nyt hjem i garagen på Kærhavebakken.

2 kommentarer:

  1. Får vi snart nye billeder? :)

    SvarSlet
  2. Yes Monica. Forhåbentlig den sidste del af byggeriet vil blive vel dokumenteret her på bloggen :-)

    SvarSlet