tirsdag den 14. maj 2013

Malerarbejdet næsten færdig

Her er en serie billeder "frisk fra fad" fra turen til huset i dag. Malerne er i gang og de har brugt den hvide maling som aftalt.


Dørkarmene er endnu ikke sat op så værelserne er adskilt af rå porebeton.


Akustikloftet er malet i køkkenalrum og stuen. Kontrasten er skruet op på billedet herunder så akustikfelterne lettere kan ses. De ser ikke så markante ud i virkeligheden. Vi kunne i den tidlige fase selv bestemme placeringen og mængden af akustikplader. Vi havde valget mellem mest mulig lyddæmpning eller symmetri mellem akustikpladerne på de to skrålofter i køkken alrum. Vi valgte at få flest mulige plader og jeg er ikke i tvivl om at det var det rigtige valg. Akustik-pladerne kæmper en brag kamp mod det tomme rum og klinkerne.


Når jeg ser ud af vinduet er det en evig påmindelse om at der ligger et stykke seriøst havearbejde og venter. :-/


HTH har leveret køkkenet, der står og venter på installation i stuen. 


Garagen har troltekt lofter og rå beton-vægge. Senere kommer der epoxybelægning på gulvet. Det bliver et mægtigt fint rum og det er nærmest trist at tænke på at rummet "kun" skal fyldes med biler. :-)


Udenfor er huset stort set færdigt. Ud over haven mangler tætning ved vinduer, vandhane, ledhejseporte og andre småting. 


Huset ser ud som jeg forestillede mig i købsfasen og det må være det største kompliment, jeg kan give. I næste uge skal jeg til mangel-gennemgang med min byggesagkyndige og så får jeg en fagmands syn for sagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar