søndag den 12. maj 2013

Taget er færdigt (for længst)

Den seneste tid er gået med arbejde i udlandet men før jeg tog afsted havde jeg byggestatus møde med HusCompagniet. Den morgen før mødet kørte jeg forbi Kærhavebakken og ramte tilfældigvis tidspunktet hvor huset fik leveret tagstenene.


Det tager én dag fra tagstenene er leveret til hele taget er færdigt. Det er imponerende! Desværre havde jeg ikke mulighed for at komme forbi grunden igen inden jeg rejste men heldigvis var min kollega, Per, forbi med sit kamera.


De midlertidige tagrender er nu skiftet ud med "zink arkitekt-tagrender". Google har oplyst mig at arkitekt-tagrender er tagrender, der ligner en kvart cirkel i tværsnittet.
Alle disse billeder er over en uge gamle og jeg har ikke været forbi grunden siden jeg kom hjem. Planen er at jeg skal låne en nøgle af HusCompagniet og ud og se fremskridtet i det indvendige arbejde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar