fredag den 22. februar 2013

Kærhavebakken i TV2 Nord

Det er længe siden jeg sidst har opdateret bloggen med nye billeder, da byggeriet midlertidig er sat i bero.
I dag mistede TV2 Nord så tålmodigheden og de tog sagen i egen hånd med et indslag om huset i Nyhederne.


Spøg til side, TV2 Nord indslaget går på at HEF A/S ikke tilbyder fiber på Kærhavebakken i 2013. Fibernet er fremtidens Internet og det er selvfølgelig ærgerlig at vi bliver forbigået i første omgang. Hvilken Internet løsning vi skal have er ikke besluttet endnu men jeg må nok acceptere at Internet hastighed er én af de få tilbageskridt ved at flytte ud af byen. Se hele indslaget, inklusiv flere billeder af kvarteret her

I dag ringede HusCompagniet byggelederen for at høre status, om vi skulle overveje at trykke på den grønne knap igen. Et hurtigt kig i DMI's vejrudsigt lover godt.


Vi skal snakkes ved på mandag og hvis prognosen holder skal murerarbejdet vist sættes i gang så byggeriet kan blive færdigt. Om det for alvor har gjort en forskel at vente finder jeg nok aldrig ud af. I det mindste har vi undgået hård frost om natten og flere dage med dagsfrost den seneste tid, men der er på den anden side heller ingen garanti for godt vejret de næste uger.

3 kommentarer:

 1. Jeg bor da "uden for" byen, og mindste fiber-forbindelse jeg kan få (gennem Waoo) er 30/30. Faktisk er det gode fiber-forbindelse en klar fordel ved at bo udenfor byen. ;-)

  SvarSlet
 2. Ja Flemming, halvdelen af TV2 Nord nyhederne i dag gik på at Egense og Mou har fået fiber. Men ikke der, hvor jeg skal bo. Jeg er godt tilfreds med mit nuværende 50mbps Internet så det bliver et skridt tilbage er jeg ret sikker på.

  SvarSlet
 3. Hej Jens Christian.

  Er I mon kommet igang med byggeriet igen - eller er det fortsat på pause?

  Vh Monica

  SvarSlet