tirsdag den 9. oktober 2012

Vinterbyggeri

Ned Stark - Game of Thrones
"Winter is coming" siger Ned Stark med bekymret mine i Game of Thrones - måske er det tanken om nybyggeri i frost-vejr der plager ham. Det er i hvert fald alment kendt at byggeri om vinteren er forbundet med flere problemer end almindelig sommerbyggeri. Eller er det? En rapport fra Statens Byggeforsknings-institut konkluderer nærmest det modsatte.

Med indflytnings-dato d. 28. februar undgår vi ikke vinteren og vi kan håbe på den bliver mild og kedelig som vi er vant til. Om ikke andet så fordi udgiften til bygge-el bliver mindre. Bygge-el har HusCompagniet estimeret til 25.000,- for vinterbyggeri mod 16.000,- for sommerbyggeri.

Vi har fået at vide at byggeriet starter næste uge og det glæder vi os til. Det er muligt at de får lukket huset inden frosten sætter ind og så er vi de fleste bekymringer om vinter-byggeri kvit.


2 kommentarer:

  1. Fedt, vores byggeri starter også næste uge, på tirsdag faktisk. Vi har heldigvis fast pris på byggestrøm, 10.000 kr.

    SvarSlet
  2. I har fået en fast start-dato ligefrem? Det er service :-) Jeg er dog indforstået med at HusCompganiet starter når de har tid. Bare de giver mig besked, laver et ordentligt arbejde og bliver færdige til tiden, så er jeg tilfreds.

    SvarSlet