lørdag den 20. oktober 2012

Areal inde og ude

HusCompagniet bygger huse der er "forberedte til energiklasse 2015" blandt andet hvad angår isolering. Dette er dog ikke uden omkostninger som det fremgår af en tegning af huset i Google Sketchup. Husets areal er 195 kvm men det samlede areal af rummene er 164 kvm. Det vil sige at ca. 31 kvm går til vægge, ydermur og isolering. 
Med en tykkelse af ydermuren på 41 cm bliver der simpelthen lidt mindre plads indenfor.

Men pyt, vi har set huset i virkeligheden og der er rigelig plads til vores familie. 


195 kvm i grundplan, 164 kvm til beboelse.

5 kommentarer:

 1. Så spændende at følge med her på bloggen, vi skal selv igang med at bygge hus ved HC og vi kender til mange af de ting du skriver.. På mandag skal vi mødes med en fra HC på vores grund så vil han tage billeder af den osv. Så tror jeg at det går slag i slag.. man kan jo næsten ikke vente på det endelige resultat :)

  SvarSlet
 2. Hej Lena, tak for din venlige kommentar. :-)
  Jeg synes det er kanon at I tager udgangspunkt i et møde ude på grunden. Det siger mine arkitekt-venner er det eneste rigtige at gøre men at type-hus firmaerne ikke altid er så gode til det.
  Vi har ikke selv været "on-site" med HusCompagniet men jeg satser på at vi alligevel har fået valgt den rigtige løsning.

  SvarSlet
 3. Så er de gået igang på jeres grund :) Dejligt

  SvarSlet
 4. Haha, det er jo her på min egen blog jeg skal læse de gode nyheder! Jeg har ikke været forbi i denne uge pga. travlhed på arbejde men det lyder da rigtig godt de er gået igang. Da jeg var derude i weekenden var der bar mark på min grund men jeg kunne se de allerede var godt igang på din :-)

  SvarSlet