tirsdag den 17. juli 2012

Den sidste sten på vejen

I går deponerede vi beløbet på grunden til sælgers bank. Nu venter vi på at HusCompagniet for lavet jordbunds-undersøgelsen og givet os en fast pris på fundering- og sokkel arbejde. Ifølge grundejeren og HusCompagniet ligger udstykningen på meget solid grund så vi forventer ingen ubehagelige overraskelser.

5 kommentarer:

 1. Hejsa.

  Spændende at se i skal bygge på kærhavebakken. Det skal vi også, i nr. 56. Vi har oprettet en facebook gruppe for de som skal bygge - den hedder "Kærhavebakken klarup" du er meget velkommen. Det er ment som erfaringsudveksling mv.

  Derudover kan jeg oplyse at der var ca. 30 CM muld på vores grund, og der er ligeledes fundet utrolig lidt muld på de andre grunde. Derudover skal du regne med at der skal ekstra jern i sokklen - det skal der faktisk uanset hvad. Min ingenørven fortalte mig at han aldrig vil anbefale ikke at komme jern i sokklen, uanset funderingsforhold. Vi skulle faktisk ikke have det i, men har dog valgt at få det i uanset. 4 stk. Y12 jern, vi skal betale 5.000 kr for det. Så er du lidt orienteret om priserne, inden HC kommer til dig, og fortæller hvor meget de skal have for det :-)

  SvarSlet
 2. Super at du har fundet frem til min side, nr 56 er jo lige over vejen :-) En forespørgsel på facebook er hermed sendt.

  Prisen på fundering er den sidste variable udgift i vores bygge-budget ud over bygge-strøm. Jeg ringede til HusCompagniet i dag og de meddelte at jeg har svar senest på mandag og at ekstra-udgifterne på de øvrige HC byggerier på Kærhavebakken har været meget begrænsede.

  SvarSlet
 3. Sådan - det er altid lidt spændende med der der variable udgifter der. Bygger de hen over industri ferien?

  SvarSlet
 4. For vores vedkommende starter de byggeriet til september og jeg tror ikke de bygger i industri-ferien. Vi er meget tidlig i forløbet, de endelige tegninger er ikke lavet endnu og byggetilladelsen er ikke sendt til kommunen endnu så september bliver vist tidligst de kan komme igang.

  De forventer dog at huset er lukket inden frosten kommer i november/december så hel vinterbyggeri bliver det forhåbentlig ikke. :-)

  SvarSlet
 5. Iøvrigt, Mikkel. Hvem bygger for jer og hvornår regner I med at flytte ind?

  SvarSlet