tirsdag den 24. juli 2012

Den første uforudsete udgift...

... vælter heldigvis ikke budgettet. Jeg har brugt en del energi at få klarlagt alle udgifter fra køb af grund til indflytning. Alligevel var krystal-kuglen ikke klar nok til at se regningen fra Klarup vandværk på 403.13,- da jeg som nybagt grund-ejer skal betale fast afgift til vandværket. Og det uagtet om jeg har brug for en dråbe vand derude nu.

Det tog 24 timer fra jeg skev under på det betingede skøde til regning lå i min postkasse hvilket jeg synes er nærmest uhyggelig effektivt. Jeg ser dog frem til en kop frisk, kold vand i Klarup  da vandet her i vores lejlighed i Aalborg midtby ikke just er top-kvalitet :-)

2 kommentarer:

  1. Ja sådan er det desværre. Målerafgift. Havde heller ikke set den komme. Hvordan går det med jordbundsundersøgelserne? Vi fik ssådan en forhånds rapport 5 dage efter de havde boret.

    SvarSlet
  2. Hejsa M1kkel. Der er nyt i sagen, jeg opdaterer snart min blog. :-)

    SvarSlet