mandag den 8. april 2013

Foråret er ankommet og byggeriet er i gang

Havde dette været en madblog ville de sidste par måneder vælte i indlæg om glæderne ved mors kødgryder, flymad, hospitalmad og ristet vandmand serveret på tur til Asien. Der har været tryk på den seneste tid.
Men nu omhandler denne blog "kun" mit byggeri, der har været mere eller mindre sat i bero over vinteren p.g.a. det elendige vejr. Een sølle status-update i marts blev det til.

Heldigvis ser dette ud til at ændre sig og byggeriet går en hektisk tid i møde. HusCompagniet meddelte at de genoptager arbejdet og går igang med at mure på byggeriet. Endelig kan vi se en ende på forløbet!

Min søn accepterede i dag modvilligt at forlænge hjemturen fra børnehaven med et visit til Kærhavebakken. Det fik vi følgende billeder ud af.

Her er min kollegas nye hus. Sidst jeg var forbi Kærhavebakken stod der et par skelpæle på hans grund, så han har nået at "overhale" vores byggeri.

Garagen i vores nye hus. Da jeg tog dette billede havde jeg endnu ikke set at murer-arbejdet var startet på endegavlen. :-)

Rundt om hele huset står murstene parate med jævn mellemrum.


Og her er så et billede af den endegavl ved garagen, der er ved at blive muret i dag. Jeg glæder mig til at kigge forbi de næste dage og dokumentere fremskridtet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar