fredag den 12. april 2013

En god grund

Det er en tilbagevendende kilde til glæde at komme forbi Kærhavebakken og se endnu et hus, der er skudt op af jorden.
I går var jeg til generalforsamling i ejerforeningen og der mødte jeg flere der går igang med byggeriet inden for de næste dage. Vi fik oplyst at kun ni grunde mangler at blive solgt og der tænkte jeg tilbage på min advokat. Han mente at grundene var for dyrt prissat men markedet har vist at han tog fejl på det punkt.
Min oversigt, der er hentet fra OIS, viser 13 frie grunde men der går noget tid fra et salg til at det er registreret på OIS så de sidste fire salg bliver snart opdateret.


5 af de solgte grunde er købt med henblik på projekt-salg. Jeg ser det som et sundt tegn at grundene bliver brugt som investeringsobjekt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar