tirsdag den 2. juli 2013

Nøglen er i hus!


Hvad skete der egentlig? Det har været længe siden sidste update, og i mellemtiden har vi overtaget vores nye hus som planlagt. Som prikken over i'et blev jeg velsignet med en udlandsrejse selv samme uge som vi flyttede og skulle aflevere nøglerne til den gamle lejlighed. Der har været tryk på den seneste tid for os.

Jeg vil gerne skrive om alle oplevelserne, svare på spørgsmålene på bloggen og mails, fortælle mine indtryk om overtagelsen osv. Det må vente, men een ting vil jeg konstatere her og nu - vi er ovenud glade for vores nye hjem.


Her til aften tog jeg det vanelige motiv af huset fra forhaven. For første gang er ukrudtet groet så højt at det tager fokus i billedet. 3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. tillykke med huset :-) ... Og forresten rigtig spændende blog. Er der mulighed for at se et budget over jeg projekt og især hvad de enkle tilvalg hos hc kostede?

  SvarSlet
 3. Jeg har læst jeres blog med stor intresse.
  Vi er nu selv igang, og hvis nogen vil følge med, kan det gøres her :-)
  http://urtehaven3.wordpress.com

  SvarSlet